Guvernul iranian studiază oportunitățile de la Rafo Onești

3

Delegația băcăuană care s-a întâlnit acum două zile cu ambasadorul Republicii Islamice Iran la București, Excelența Sa Hamid Moayyer, i-a oferit acestuia documentația solicitată inițial despre situația în care se găsește, în prezent, societatea Rafo Onești.

La sfârșitul anului trecut, ambasadorul Iranului a fost în Bacău, unde a avut întâlniri inclusiv cu reprezentanții Rafo, dar și cu ai autorităților locale, la Camera de Comerț și Indutrie. Încă de atunci a solicitat mai multe detalii despre Rafo, pentru că statul iranian ar fi interesat de această rafinărie. Recent, Ministerul Energiei de acolo a transmis din nou acest interes.

Datele prezentate de băcăuani la întâlnirea de acum două zile vor fi transmise ministerului iranian de profil, pentru a fi analizate.

Din delegație au făcut parte reprezentanții Rafo, dar și ai autorităților județene și ai Camerei de Comerț și Industrie.

La Rafo – spune consilierul de imagine al rafinăriei, Ion Marian – se va proceda, în următoarea perioadă scurtă de timp la o nouă expertizare a societății.

„Nici administratorul judiciar al Rafo, Casa de Insolvență Transilvania, nici acționarul majoritar – a precizat Ion Marian – nu au interesul introducerii acestei societăți în faliment, ci optează pentru găsirea unui investitor care ar putea prelua rafinăria”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Chiar daca reancepe sa functioneze RAFO , cu siguranta vor sustine unii ca de fapt RAFO nu o sa reporneasca niciodata! Cred ca sunt de la ”concurenta” ……………sau si-au vandut actiunile !!!!!!!!!! Altfel nu imi explic comentariile contrare de pana acum!

  2. ai dreptate M.I….dar cine are interes ca Romania sa NU se dezvolte “pas cu pas“ ??? analizati bine problema si luati toate masurile de prevedere……caci se vor opune multe forte straine….care NU vor decat piata de desfacere aici……si camp de razboi….

LĂSAȚI UN MESAJ