21 iulie 2024
EconomieGrupul Agricola a primit certificarea „Best Managed Companies”

Grupul Agricola a primit certificarea „Best Managed Companies”

Grupul de firme Agricola a fost distins cu certificarea Best Managed Companies” la cea de a doua ediție a programului cu același nume organizat de Deloitte în parteneriat cu Banca Transilvania, Bursa de Valori București și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Agricola este activă în domeniul alimentației publice, înființată în 1992, cu 1.990 de angajați și o cifră de afaceri de 155 de milioane de euro în 2022.

Gheorghe Covrig, directorul economic al Agricola, a preluat trofeul și a prezentat, pe scurt, prestigiul de care se bucură în prezent companiei băcăuane:„Agricola a evoluat în mod deosebit în ultimii 15 ani și pentru că am fost pe scena de premiere se datorează Băncii Transilvani, cu care colaborăm tot de 15, cu care am realizat frumoase proiecte.

Iar președintele companiei noastre, Grigore Horoi, este unul dintre cei mai puternici temerari pe care îi cunosc și care realizează în fiecare an obiective pe bază de strategii consolidate și ne mobilizează pe toți să facem lucruri deosebit de bune. Acestea au dus la o structură solidă a companiei, care conturează deja o cultură în organizație recunoscută și respectată în plan național și european.”

O astfel de certificare a fost acordată pentru numai 21 de companii antreprenoriale românești, dintre 100 de astfel de companii, iar Agricola a fost prima în top. Din total, 40 au ajuns în etapa principală, cea a atelierelor de lucru și a interviurilor derulate alături de echipele mixte de experți desemnați de Deloitte și de organizațiile-partener, sub forma unui exercițiu de analiză și auto-analiză a proceselor de business, structurat în patru piloni – strategie, cultură și angajament, inovație și resurse, respectiv guvernanță și aspecte financiare.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri