Președintele Grupului Agricola Bacău, Grigore Horoi, a fost inclus de revista „Capital” în galeria „Cei mai buni CEO din România” dedicată managerilor de societăți comerciale nominalizați pentru Gala Premiilor de Excelență în Management, care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

„În ultimii ani – spun cei de la Capital -, s-au remarcat prin rezultate excepționale, au găsit soluții la probleme dificile și chiar au riscat cu unele investiții.

Despre șefii unor mari companii este vorba. Sau, în termeni «mai oficiali», despre acei «Chief Executive Officer – CEO» care-și conduc echipele către performanță”.

PUBLICITATE

Iată și „cartea de vizită” a președintelui de la Agricola prezentată de revistă în galeria „Cei mai buni CEO din Romțnia”: Grigore Horoi este de profesie economist, doctorand în ştiinţe economice. El a absolvit în 1985 Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ – Iaşi, iar în 2000 cursurile The Open University cu Diplomă în Management.

A ocupat mai mulţi ani postul de vicepreşedinte al companiei pe care o conduce din ianuarie 2009. De atunci, cifra de afaceri a Grupului Agricola a crescut de la 413,3 milioane de lei în 2009, la 677 milioane lei în 2016. Totodată, din 2009 şi până astăzi, instituţia şi-a dublat vânzările de carne de pui şi salamuri crud-uscate. La ora actuală, Agricola este liderul pieţei de salamuri crud-uscate din România, iar anul trecut grupul a raportat o cifră totală de afaceri de 677 milioane de lei, cu 3% mai mare decât cea înregistrată anul precedent (657milioane de lei).

Grigore Horoi a fost, în acest an, și unul dintre finaliștii ediției din 2017 la cele nouă categorii de premii Progresiv Awards, competiția adevăratelor valori din piața FMCG (Fast Moving Consumer Goods – bunuri de consum cu mișcare rapidă) românească.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Sportul, dar mai ales VOLEIUL FEMININ, are mare nevoie de ajutorul dat de AGRICOLA!!! La o cifra de afaceri asa cum scrie in articol, echipa noastra ar putea fi iar CAMPIOANA ROMANIEI LA VOLEI FEMININ, doar daca vreti sa sponsorizati asa cum ar trebui. Nu va multumiti doar cu reclama din sala sporturilor si de pe tricourile jucatoarelor. Alte echipe au sponsori hoteluri,mici magazine, mici firme de transport si sunt din orase mai mici decat BACAUL, dar sunt CAMPIOANE sau CASTIGA CUPA ROMANIEI pentru ca sunt SPONSORIZATE ASA CUM TREBUIE SI CUM ATI PUTEA SI DUMNEAVOASTRA ! ! !

  2. Felicitări pentru performantele obtinute de grupul de firme Agricola.O adevărata “familie”implicată in actul conducerii sub indrumarea domnului Horoi face munca mai placută şi rezultatele obtinute se văd in cresteri şi profit!.

  3. In echipa dlui Horoi nu poti obtine decat rezultate ffffffffffffffffff bune! Te mobilizeaza cu respectul de care da dovada , curajul si omenia care se gaseste f ffff rar la managerii ajunsi la nivelul d-lui!

    Felicitari si multa sanatate dvs si familiei dvs!

LĂSAȚI UN MESAJ