Grigore Filip, presedintele director general al companiei Aerostar Bacau, a obtinut inca un mandat de patru ani in aceasta functie.

Adunarea Generala a Actionarilor a hotarât noua componenta a Consiliului de Administratie (CA) al intreprinderii, din care fac parte, alaturi de Grigore Filip, Doru Damaschin – ales in functia de vicepresedinte al CA si de director financiar, Mihail-Nicolae Toncea, Liviu-Claudiu Doros si Daniel Vârna – membri ai CA.

Claudiu Doros este si vicepresedinte al Societatii de Investitii Financiare (SIF) Moldova Bacau.

PUBLICITATE

Actionarii Aerostar Bacau sunt compania IAROM Bucuresti (71,18% din capitalul social), SIF Moldova (14,80%) si un grup de actionari individuali care in total detin ceva mai mult de 14% din capital.
Aerostar este una dintre cele mai importante intreprinderi din Judetul Bacau si una dintre cele mai mari unitati de productie aeronautica din România, cu un capital de aproape 49 de milioane de lei si aproape 2.000 de salariati.

In primul trimestru al anului a ajuns la vânzari de peste 81 de milioane de lei, din care vânzari la export aproape 75 de milioane de lei. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, in primul trimestru din 2016 profitul ei net a fost dublu, de aproape 17 milioane de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ