18 mai 2024
ActualitateGrav accident rutier la Dărmănești: Un bărbat încarcerat în urma unei coliziuni...

Grav accident rutier la Dărmănești: Un bărbat încarcerat în urma unei coliziuni între trei autoturisme

Ieri seară, pe DN 12 A, în zona localității Dărmănești, un grav accident rutier a avut loc, lăsând un bărbat de 54 de ani încarcerat în autoturismul său. Potrivit autorităților, evenimentul a avut loc în timp ce acesta încerca să efectueze o manevră de depășire.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Poliției, comisar Cătălina Păduraru, bărbatul din Comănești, în vârstă de 54 de ani, conducea un autoturism pe direcția Dofteana – Comănești și a încercat să depășească un alt vehicul, condus de o femeie de 35 de ani din Comănești. În momentul depășirii, autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 32 de ani din comuna Dofteana, care circula din sens opus.

Acum TV informează că impactul a fost extrem de puternic, iar autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani a fost proiectat în vehiculul condus de femeie. Toate cele trei autoturisme implicate în accident au suferit avarii semnificative.În urma coliziunii, bărbatul de 54 de ani a rămas încarcerat în interiorul propriului autoturism, necesitând intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi extras din mașină.

Cu toate acestea, testele cu aparatul etilotest efectuate asupra celor trei șoferi au indicat rezultate negative, excludând astfel alcoolul ca fiind un factor contribuitor la producerea accidentului.

La fața locului au intervenit echipaje ale poliției, precum și echipaje medicale, iar bărbatul încarcerat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. Autoritățile desfășoară acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri