Situat in zona Garii, Gomma Motors este una dintre putinele unitati de service-auto aflate in oras, majoritatea firmelor care ofera aceste servicii fiind amplasate la marginea sau chiar in afara Bacaului.

Pe lânga facilitatile service-auto, la Gomma Motors gasim si o spalatorie auto, dar si un cafe-bar cu terasa si internet wireless gratuit. Echipa de la Gomma Motors este formata dintr-un numar de 20 de oameni, foarte bine pregatiti, care au urmat cursuri de specializare (pe parte mecanica, electrica etc.), buni cunoscatori ai tuturor marcilor de autovehicule. Mai mult decât atât, personalul este pregatit si in relatiile de comunicare cu clientii, pentru a stabili un climat de prietenie, apropiat de cei care apeleaza la serviciile de la Gomma Motors.

a3

PUBLICITATE

Pe parte de service-auto, unitatea dispune de o receptie, o statie de I.T.P., linie de geometrie, directie, diagnoza electrica si mecanica. Se fac lucrari de la cele mai simple la cele mai complicate. De la schimbarea unui bec si pâna la motor, distributie, ambreiaj si tot ce tine de acest domeniu. Pe partea de mecanica, Gomma Motors asigura service pentru multe dintre flotele auto ale unor companii locale si nu numai, ceea ce dovedeste seriozitatea si profesionalismul celor de aici. Conform devizelor din registre, volumul de lucru este de aproximativ 16.000 de masini pe an. Din acest considerent, cei care doresc sa beneficieze de serviciile Gomma Motors trebuie sa se programeze din timp, telefonic, pentru a evita situatia de a se deplasa la service, iar liniile sa fie ocupate de alte lucrari.
La receptie exista si un magazin de piese auto, in care poti gasi absolut orice in domeniu. Acestea sunt si pe stoc, dar cei de la Gomma Motors lucreaza cu toti furnizorii mari, iar in situatia in care o piesa mai rara nu este in service, se face comanda online si aceasta ajunge intr-un interval de timp foarte scurt (intre o ora si trei ore). Piesele sunt de calitate, de regula de la producatori, pentru care se ofera garantie. Daca un client vine cu piesa lui, aceasta este montata dar se ofera garantie doar pe manopera.

Recomandari pentru anotimpul rece

Si pentru ca suntem in pragul anotimpului rece, Adrian Pricope, directorul tehnic de la Gomma Motors Bacau a facut si câteva recomandari conducatorilor auto: „In principal, fiecare posesor de autovehicul are obligatia morala sa-si verifice autoturismul in perioada de toamna si primavara. Pentru ca vine anotimpul rece, trebuie sa ne asiguram ca avem anvelope de iarna, sa verificam bateria precum si nivelul dar si concentratia de antigel din vasul de expansiune.”
De altfel, la Gomma Motors gasiti foarte multe tipuri de anvelope noi, iar firma detine si un hotel de anvelope – cei care le achizitioneaza de aici, le pot depozita gratuit. Pentru cei care vin cu anvelope proprii, le pot depozita contra unei taxe.

Spalatorie performanta

Si spalatoria auto de la Gomma Motors este una de calitate si cu servicii multiple. Pe lânga clasicele curatari de interior-exterior, puteti beneficia pentru autoturismul dumneavoastra de polisari profesionale, lacuiri, ceruiri si tot ce tine de zgârieturi, inclusiv refacerea tapiteriei, spalarea motorului si ozonarea masinii.
Toti cei care sunt interesati de aceste servicii de calitate puse la dispozitie de Gomma Motors trebuie sa stie ca service-ul este situat pe str. Garii nr. 19, iar rezervarile se pot face la numerele de telefon: 0742 587 589; 0234 515 569 si 0755 332 332. Alte detalii gasiti pe site-ul www.gommamotors.ro.

a2

„Principalele noastre atuuri sunt calitatea si transparenta. La noi, clientul poate sa urmareasca de la bar, pe camere, lucrarile care se fac sau chiar la fata locului, pentru clientii care vor sa stea lânga masina sa urmareasca operatiunile”, a declarat Adrian Pricope, director tehnic Gomma Motors.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ