Generalul Vasile Enache (stanga) ii lasa locul col. Constantin Morosanu (dreapta)

– la conducerea unitatii a fost imputernicit de catre Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, pentru o perioada de sase luni, col. Constantin Morosanu, venit de pe functia de inspector sef la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Botosani

Seful Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bacau, general de brigada – cu o stea Vasile Enache, a iesit la pensie, incepând cu data de 26 ianuarie. Decretul privind trecerea sa în rezerva ca urmare a pensionarii a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis saptamâna trecuta.

Generalul Enache are 35 de ani de activitate in sistemul militar si a urmat toate treptele ierarhiei pâna a ajuns sa conduca Inspectoratul de Jandarmi Bacau, functie pe care o ocupa din anul 2010.

PUBLICITATE

Si-a inceput cariera ca si comandant de pluton, apoi a fost comandant de garda, de companie, ofiter de stat major, comandant al Comandamentului de Jandarmi Judetean Bacau, prim-adjunct al inspectorului sef, comandant al Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau si inspector sef al IJJ Bacau. In decembrie 2014 a fost avansat la gradul de general de brigada.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ