În ziua de 14.08 a.c. în jurul orei 21.30, patrula de jandarmi din cadrul structurii de supraveghere şi intervenţie din comuna Podu Turcului – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, în timp ce executa misiuni specifice în comuna respectivă au descoperit o geantă, pierdută pe un trotuar.

Jandarmii care au remarcat acest aspect, în prezenţa unui martor, au procedat la verificarea conţinutului acesteia în vederea identificării proprietarului, fiind găsită o sumă de bani în lei şi valută, un card bancar, un permis de conducere, o carte de identitate şi mai multe obiecte cosmetice, toate acestea aparţinând unei femei din Adjud, judeţul Vrancea.

Geanta fusese pierdută de femeie din neatenţie, pe trotuarul din faţa liceului din localitate, după ce aceasta vizitase nişte cunoştinţe din comuna Podu Turcului.

PUBLICITATE

Ulterior, a fost anunţată persoana pentru a veni să-şi ridice geanta cu banii şi documentele personale, aceasta mulţumindu-le jandarmilor pentru vigilenţa lor, pentru modul cum au acţionat şi pentru că a reintrat în posesia documentelor persoanale şi a banilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ