„Gătim pentru oamenii străzii”: Prefectul județului, la tăiat ceapă!

  Maricica-Luminița Coșa, prefectul județului Bacău, a fost prezentă duminică, de la ora 14, la Restaurantul „Regens” din Nicolae Bălcescu, pentru a-i ajuta pe bucătari la gătit.

  „Ca în fiecare an, suntem cu sufletul plin și începem să simțim spiritul Crăciunului”, a declarat prefectul județului.
  I-au fost alături reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului de Jandarmi Județean, ai Serviciului de eliberare a pașapoartelor și Serviciului de permise auto și înmatriculări.

  Invitații și angajații restaurantului au gătit ciorbă, gulaș și au pregătit pachete cu gustări pentru 250 de persoane fără adăpost. Masterchef Petrișor i-a îndrumat cu atenție, astfel ca „misiunea” să se desfășoare cu succes.

  „Îmi place foarte mult în bucătărie, dar anul acesta am avut o sarcină grea, să curăț ceapa, ardeii și să tai roșiile”, a mărturisit Maricica-Luminița Coșa.

  Acțiunea face parte din campania „Gătim pentru oamenii străzii”, inițiată de Asociația Bronx People și aflată la ediția a II-a. Campania va continua luni, în parcarea Stadionului Municipal, unde hrana va fi împărțită persoanelor fără adăpost.

  Alte articole