Maria Balint a disparut din data de 23 iulie si de atunci familia nu mai stie nimic de ea

– ultima data a fost vazuta in comuna Racova – fiica ei a cautat-o prin toate localitatile invecinate si a distribuit fotografii cu ea peste tot

Maria Balint, in vârsta de 58 de ani, din comuna Gârleni, a disparut fara urma de aproape trei saptamâni, mai precis din data de 23 de iulie. De atunci nu se mai stie nimic de ea. Fiica femeii, care locuieste in acelasi sat si pe care o vizita aproape zilnic, a facut reclamatie la politie, dupa câteva zile, când a vazut ca totusi mama ei nu se mai intoarce acasa.

„Pe 26 iulie a fost vazuta in satul Gura Vaii, din comuna Racova, si de atunci nu mai stim nimic. Persoana care a vazut-o spunea ca era abatuta, mergea cu capul in jos si avea in mâna o sacosa cu mere si prune, pe care i-o daduse o alta localnica de acolo.

PUBLICITATE

Ne-am dus si la persoana respectiva dar nu a vrut sa stea de vorba cu noi, sa ne spuna unde se ducea, daca a vorbit cu ea. Nu stim pe unde sa o mai cautam. Am cautat-o prin toatele satele apropiate, chiar si prin padure, dar de acum sunt trei saaptamâni si nu stim nimic de ea. Poate o vede cineva si o recunoaste”, spunea Simona Ianau, fiica femeii disparute.

Maria Balint este vaduva de sase ani si locuia singura, insa niciodata nu a plecat de acasa. Rudele si vecinii nu exclud sa fi suferit o depresie, dupa moartea sotului, care-i era sprijin, si se gândesc si la ce este mai rau. Totusi fiica ei trage speranta ca poate umbla pe drumuri si va fi gasita in viata. „In ziua disparitiei a fost vazuta la un magazin aici, dar nu se stie cum a plecat, cu cine, daca a plecat singura. Daca in trei saptamâni nu a aparut, sunt posibile doua variante. Ori sa-si fi facut seama, din cauza depresiei, ori sa-si fi batut cineva joc de ea, ca se intâmpla atâtea cazuri. Ea nu avea obiceiul sa plece de acasa”, spunea si Eugeniu Gherasim, vecin.

Femeia are 1,50 m inaltime, 60 de kilograme, par carunt, tuns scurt si ochi caprui. In ziua disparitiei era imbracata cu o bluza de trening albastra, pantaloni de trening gri cu dunga alba si slapi de culoare crem. Cei care o recunosc sunt rugati sa sune la 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ