Toamna se numara bobocii. Noi, ne-am numarat editiile. 7500. Editia 7500 a cotidianului Desteptarea a fost un real motiv de bucurie, foarte bine primit de bacauani, mai ales ca acest numar s-a distribuit gratuit.

Marti, inca de la primele ore ale diminetii, primele ziare au ajuns la cititori. Mai intâi la autogara, acolo unde oamenii plecau in judet. Apoi in oras, in statiile de taxi, in scoli si institutii, la spital si in multe alte locuri, editia aniversara a Desteptarii a fost distribuita chiar de catre cei care isi pun semnaturile pe articolele ce apar zi de zi in publicatia fanion a Bacaului.

Reactiile bacauanilor au fost dintre cele mai diferite, de cele mai multe ori neintelegând ce se petrece. Când s-au „luminat” asupra problemei li s-au inseninat chipurile si ne-au transmis un gând bun : „La multi ani, Desteptarea ! Si la mai multe…”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ