Hohot, râs si chiuiala, / Mult alai si forfoteala. Aceste versuri dintr-un cântec al formatiei Zdob si Zdub ar descrie foarte bine atmosfera de ieri, din zona centrala a Bacaului. O multime pestrita, o veselie fara margini, un Soare generos din cale afara au marcat Ziua Copilului.

Centrul orasului, si nu numai, a devenit o scena extrem de animata de care s-au bucurat sute si sute de micuti si parintii lor. Manifestarile de ieri au debutat cu parada copiilor, parada biciclistilor si parada majoretelor, de la Parcul Trandafirilor pâna la Primarie, unde au fost intâmpinati de conducerea orasului.

Centrul veseliei a fost insa Piata Tricolorului, unde militarii si-au expus parte din echipamente, spre incântarea micutilor fascinati de filemele de actiune, iar pe scena au urcat formatii dintre cele mai diverse, care au incins si mai mult atmosfera, cu hore si cântece.

PUBLICITATE

Printre protagonisti s-a numarat si Omar Arnaout, câstigatorul trofeului Next Star 2013, dar si binecunoscuta fanfara a Colegiului National de Arta „George Apostu”.

[wonderplugin_gallery id=”573″]

Au intregit festivitatile Muzica Militara a Garnizoanei Bacau, precum si elevii de la Palatul Copiilor. Programul s-a prelungit pâna spre orele serii, cu recitaluri, cu numerele de magie ale cunoscutului Augustin, precum si multe ateliere de creatie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ