Editia din acest an, a zecea, a Galei Premiilor Gopo, eveniment care rasplateste performanta din filmul românesc, care a avut loc luni, 28 martie, a fost prezentata de actorul Alexandru Bogdan, originar din orasul Târgu Ocna.

Alexandru Bogdan, nascut pe 24 ianuarie 1986, a urmat cursurile Universitatii Hyperion, sectia Actorie, apoi a absolvit cursurile de Regie teatru la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale unde, de asemenea, a terminat si un master în actorie.

A debutat în 2006 la Teatrul Odeon, în piesa „E doar sfârsitul lumii”, în regia lui Radu Afrim, iar în prezent îl putem vedea pe scena Teatrului de Comedie, în patru spectacole: „Îmblânzirea scorpiei”, „Jocul de-a vacanta”, „Puricele” si „Directorul executiv”.

Alexandru Bogdan este cunoscut si pentru aparitiile sale la treleviziune în calitate de prezentator al emisiunii Cronica Cârcotasilor si pentru rolurile interpretate în serialul „Mondenii”.

„Cred ca sunt un singuratic… – scrie actorul pe pagina sa de Facebook -, îmi place mult sa merg cu metroul si sa ma uit la oameni, fara sa exagerez. Merg enorm de mult pe jos sau cu bicicleta mea rosie si comoda. Iubesc vara si ss adorm pe nisip. Am facut atletism de performanta 12 ani, motiv pentru care sunt adeptul unei vieti active”.

In anul 2012, Alexandru Bogdan a câstigat Marele Premiu la Gala Star, singurul festival-concurs din România deschis prezentarii scenice de recitaluri dramatice, eveniment organizat de Teatrul Municipal Bacovia si de Primaria municipiului Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ