Presedintele in exercitiu al Lions Club Moldova Bacau, Florin Dimitriu, a batut pentru ultima oara in mandatul sau de un an clopotul pentru deschiderea unei ceremonii, aceea in care a predat mandatul avocatului si mediatorului Gabriel Crâsmaru.

„A trecut un an in care m-am straduit sa conduc acest club cu bune, cu rele, in care am inercat sa fac mai multe activitati cu aportul colegilor mei si cu sprijinul unor sponsori”, a spus past-president-ul, cu acest prilej.

Intre aceste actiuni s-au numarat Tabara nationala de diabet, care a ajuns la a 25-a editie, distribuirea la diverse scoli a unui lot de carti primite din Franta, sponsorizarea unui concurs international sportiv pentru persoane cu dizabilitati, donarea de carti la Colegiul „Vasile Alecsandri” din Chisinau, organizarea editiei 2015-2016 a concursului Afise pentru Pace, sponsorizarea unei serii de analize medicale gratuite, in parteneriat cu Directia pentru Sanatate Publica si farmacia Salofarm, si marcarea Zilei Mondiale a Diabetului.

PUBLICITATE

De asemenea, au fost aduse daruri la Centrul de Recuperare Gâsteni pentru asistatii de acolo, dar si copiilor nevazatori din judet, eveniment care a avut loc de Sarbatori. Si tot la Gâsteni clubul a sponsorizat echipa de sportivi care a reprezentat România la un concurs international organizat in Ungaria, Austria si Germania.

In luna mai, clubul a facut din nou o distribuire de carte si a sponsorizat Olimpiada nationala de chimie prin intermediul medicului Ovidiu Bibire. Iar in final de mandat s-a mai facut o noua donatie de carte primita din Franta, la Scolile „Domnita Maria” si „Constantin Platon”.

Unul dintre cei mai activi si mai implicati membri ai clubului in actiunile realizate in anul lionistic 2015 – 2016 – a remarcat Florin Dimitriu – a fost Sorin Brasoveanu. Past-presidentul a inmânat diplome de excelenta membrilor clubului, celor care au colaborat cu acesta si prietenilor lui, intre care, la aceasta ceremonie s-a numarat si noul primar al Bacaului, Cosmin Necula.

La finalul evenimentului, decanul de vârsta al clubului, Ioan Mocanu, a transmis mesajele si distinctiile primite de unii membri la recenta Conventie nationala a Districtului 124 România a Lions Clubs International. Guvernatorul David Istvan a acordat, atunci, o medalie Lions Club Moldova. De asemenea, Florin Dimitriu a primit din partea presedintelui Lions Club International, Jitsuhiro Yamada, diploma de apreciere cu mentiuni speciale. Pentru organizarea, timp de 25 de ani, a Taberei de diabet, clubul bacauan a primit deja mai multe distinctii, dar in acest an David Istvan a acordat o distinctie Melvin Jones, cea mai importanta in panoplia de distinctii ale Lions Clubs International, lui Romel Gutu.

„Le multumesc colegilor mei pentru increderea de a-mi incredinta mandatul de presedinte. Nu va fi usor sa desfasor o activitate cel putin la fel de buna ca a predecesorului meu, dar asa cum suna chiar deviza noastra, We serve (Noi servim), impreuna cu membrii clubului vom reusi. Lionismul inseamna un efort comun si numai asa voi reusi si eu, cu ajutorul colegilor mei.”
Gabriel Crismaru, presedintele in exercitiu al Lions Club Moldova


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ