Gabriel Berca

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatia fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, si a dispus înlocuirea masurii preventive a arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, pe o durata de 60 de zile, începând cu data de 18 noiembrie.

Instanta i-a pus in vedere ca trebuie sa respecte o serie de obligatii, printre care si aceea de a nu parasi tara.

De asemenea, Berca nu are voie sa comunice cu ceilalti inculpati sau martori din dosar. Gabriel Berca si fostul deputat Mihai Banu au fost arestati preventiv in luna iulie, intr-un dosar de trafic de influenta, deschis in urma unui denunt facut de afaceristul Viorel Rusu.

PUBLICITATE

In octombrie, cei doi au fost plasati in arest la domiciliu. La ultima mentinere a masurii preventive, Banu nu a mai facut contestatie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Cum se poate să fie doar sub control judiciar? Nu vedeți că ne râde în nas, chiar și în această fotografie? Un șmecher, un hoț care trebuie să stea după gratii, nu liber. Pe alții îi închideți imediat, iar șpăgarii ăștia și hoții, care nu au făcut nimic pentru noi oamenii îi lăsați liberi. Rușine.instanței.

  2. Păi cum să nu râdă acest TRASEIST POLITIC infect, acest DEMAGOG, care a mai și fost MINISTRU DE INTERNE( !!!). Vă dați seama pe câți îi poate ȘANTAJA, cu informații secrete . Este un IMORAL cum rar poate fi văzut chiar și în politica din România. Ar trebui LINȘAT politic acest mizerabil pripășit în MOLDOVA, de prin părțile Olteniei.

  3. Furia si nerealizarile va orbesc si va fac sa folositi limbaj suburban. Nu ati urmarit evenimentele dar va dati cu parerea nesimtitilor! Nici nu va intrebati de ce s-a ajuns aici, dar criticati neterminatilor !

  4. Pentru ,, voi doi,, – Nu vezi că te umpli de ridicol luând apărarea unui INCULPAT??? Ești sigur un profitor de pe urma acestui ,,CAMPION, la TRASEISM POLITIC, specific politicienilor români, în special celor șantajați cu dosare penale, securiștilor din partidele politice și celor care delapidează banul public, fondurile europene din proiectele date contra șpăgilor. Habar nu ai câte ordinării a făcut acest individ și cât a fost PREFECT al Bacăului, câte acte de CORUPȚIE a acoperit, cât trafic de influență a făcut acest PUPINCURIST al REGIMULUI BĂSESCU. Așa că ar trebui să-ți fie rușine.

  5. Unul care fura 2 gaini si o paine face 3 ani cu executare iar borfasii care fura milioane sunt liberi sub control judiciar sau arest la domiciliu ! Justitie “made in Romania ” !!!

  6. Esti hotarat in ceea ce relatezi, acum nu stiu daca ai argumente sau doar din ce ai auzit la coltul strazii. in genere, atunci cand faci o afirmatie, aceasta trebuie argumentata cu dovezi clare, de netagaduit, pentru ca altfel suna a calomnie sau tainuire. Nu stiu ce te face sa faci astfel de afirmatii punctuale! Mare atentie!

  7. Ce atenție??? Păi ești ORB??? Crezi că indivizii de la DNA l-au ținut în arest pe acest AROGANT grețos de pomană??? Sunt probe cu sacii, dar MAFIA din județul mafiot BACĂU, un județ plin de nătărăi, nu dă voie ( !!!) altor mafioți, din JUSTIȚIE, să îi înfunde mai repede la PÂRNAIE pe leprele trimise în judecată sau urmărite penal. Când urmează și SCRIPĂȚ, CODOȘUL lui BERCA și BANU ??? Că țăranul se visează deja PRIMAR ( !!!) al Bacăului ???

LĂSAȚI UN MESAJ