In noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 2.45, jandarmii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau, care erau in patrulare prin Parcul Cancicov, au observat trei tineri in timp ce furau inghetata dintr-o lada frigorifica.

N-au apucat sa-si potoleasca pofta, ca au si fost prinsi de militarii avertizati de zgomotul provocat in timp ce incercau sa deschida capacul frigiderului. Cei trei tineri, cu vârste intre 18 si 23 de ani, din municipiul Roman, reusisera sa sustraga 16 inghetate.

„Prejudiciul a fost recuperat si predat administratorului magazinului, iar celor trei tineri li s-au întocmit actele de constatare sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

Cazul a fost preluat pentru cercetare de Sectia 2 Politie. Tot la inghetata din parc au poftit in urma cu doua saptamâni alti doi tineri care au furat 34 de inghetate de la un alt chiosc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ