Casa Judeteana de Asigurari Sanatate (CJAS) Bacau asteapta furnizorii de servicii medicale din judet pentru a incheia contract pentru restul anului 2014, data limita de finalizare a acestui proces fiind 30 iunie.

Calendarul de contractare a fost postat pe site-ul institutiei si potrivit acestuia, dosarele se depun si se inregistreaza pâna la data de 10 iunie. In perioada 10 – 17 iunie are loc verificarea si validarea acestora de catre comisiile CJAS Bacau.

Pe data de 17 iunie se va afisa lista cu dosarele admise si cele respinse, urmând ca rezultate finale sa fie facute publice abia pe 23 iunie, dupa rezolvarea eventualelor contestatii.

PUBLICITATE

In perioada 23 – 30 iunie se vor negocia contractele de servicii medicale spitalicesti, de servicii medicale de furnizare de consultatii de urgenta la domiciliu si activitati de transport sanitar neasistat si servicii medicale de recuperare, medicina fizica si balneologie, pentru sanatorii si preventorii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ