Ministerul Finantelor Publice atrage atentia contribuabililor sa nu dea curs mesajelor de e-mail (de la adresa taxa@finante-romania.ro) prin care sunt somati sa plateasca „o taxa anuala de 278 de lei pentru utilizarea serviciilor de internet”.

Mai multi contribuabili au sesizat, deja, ministerul asupra acestui mesaj, iar Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala precizeaza ca nu au transmis niciun mesaj privind plata vreunei taxe de utilizare a internetului.

„Precizam – se spune în mesajul ministerului – ca organul fiscal nu poate solicita achitarea taxelor prin intermediul a diferite sisteme de plati, precum BITCOIN, respectiv ca nicio taxa nu poate fi stearsa automat din baza de date.

PUBLICITATE

Întrucât asupra acestui fapt exista suspiciunea unei tentative de frauda, va asiguram ca vom lua toate masurile necesare în vederea depistarii persoanelor vinovate.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ