Pentru putina vreme, Biserica “Invierea Domnului” din Bacau a devenit loc de pelerinaj si rugaciune pentru sufletul celui care a fost cpt. cmdr. Ionut Voicu Socae, aviator si salvator de vieti deopotriva, cazut la datorie in tragicul accident aviatic din Republica Moldova.

Sâmbata, 4 iunie, pe inserat, alaturi de familia indurerata, a fost si ierarhul locului, IPS Ioachim, arhiepiscop al Romanului si Bacaului.

Acesta, insotit de un sobor de preoti din Protoieria Bacau, s-a rugat pentru sufletul celui care si-a jertfit viata pentru semenii sai, folosind rugaciunea ca pe un balsam menit sa aline durerea celor care l-au cunoscut pe bravul aviator.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”581″]

“Dupa cum se stie, capitanul comandor Ionut Voicu Socae si-a dedicat scurta, dar binecuvântata sa viata de pe acest pamânt, ajutarii aproapelui, fiind un model de jertfelnicie si devotament pentru colegii sai si pentru noi toti” a marturisit IPS Ioachim in mesajul sau de condoleante publicat pe site-ul Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului, www.epr.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ