Repetitie la parada de 1 decembriePeste 400 de militari si 50 de masini care apartin unitatilor militare din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului de Protectie si Paza Serviciului Român de Informatii si societatii Crucea Rosie Bacau au facutvineri repetitia generala pentru parade de 1 decembrie, Ziua Nationala a României.

Exercitiul s-a desfasurat incepând cu ora 11 pe strada Stefan Guse (unitatile militare) si a durat aproximativ o ora. Pe durata repetitiei, circulatia rutiera a fost inchisa de la pasajul rutierStefan Guse pâna la sensul giratoriu de la Centrul de Afaceri si Expozitional “Mircea Canciciov”.

Militarii au fost aplaudati frenetic de pe margine de câtiva sustinatori, respectiv, o familie de rromi sicâteva bucatarese.

PUBLICITATE

Comandantii tuturor unitatilor militare implicatein aceasta activitate au fost prezenti la repetitia generala. Cu totii doresc ca la parada de 1 decembrie, organizata in centrul orasului, militarii sa faca impresie buna in fata publicului.

[wonderplugin_gallery id=”395″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Invata sa “scri”, poate mai articulam si noi ceva in timp ce stam acasa cu burta in sus, respiram si transpiram. Iti place sa faci observatii despre anumite evenimente in timp ce produci nimic, mai bine ai pune mana pe un abecedar, sa nu irosesti timpul chiar fara folos.

LĂSAȚI UN MESAJ