Militarii din Garnizoana Bacau au facut vineri la pranz o repetitie pentru parada militara care va avea loc pe 1 decembrie – de Ziua Nationala a Romaniei.

Pe strada “General – locotenent Stefan Guse” s-a desfasurat intreagul dispozitiv de defilare constituit din blocuri de parada organizate in detasamente, cu trupe si tehnica, peste 350 de militari si 50 de mijloace auto apartinand Bazei 95 Aeriana, unitatilor militare din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Roman de Informatii, Serviciului de Protectie si Paza, precum si ai societatii Crucea Rosie din Bacau”, declara lt. Bogdan Todirascu, ofiter de relatii publice la Baza 95 Aeriana Bacau.

Repetitia s-a desfasurat in conditii de iarna, insa, repetatele intoarceri i-au dezmortit pe militari. Circulatia rutiera a fost intrerurpta aproximativ o ora si a fost reluata odata cu retragerea formatiilor.

Luni, 1 decembrie 2014, incepand cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor Intregirii Neamului din Cimitirul Eroilor “Poligonul de tragere” din strada Constantei va avea loc o festivitate oficiala de depunere de coroane si jerbe de flori, urmand ca la ora 12.00, in Piata Tricolorului, bacauanii sa asiste la parada militara si la spectacolul cultural-artistic sustinut de Muzica militara a Garnizoanei Bacau si Ansamblul “Plaiuri bacauane”.

[wonderplugin_gallery id=”75″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ