Protest inedit, joi dimineata, in fata Primariei Bacau. Un barbat a ales sa se dezbrace de haine si sa-si atârne de gât doua pancarte pe care scria ca protesteaza prin dezbracare pentru ca nu s-a respectat un ordin al Administratiei Prezidentiale, el incercând astfel sa atraga atentia celor din primarie.

Omul nu a ramas prea mult pe treptele institutiei pentru ca a fost luat de politistii locali.

„Noi am primit o sesizare telefonica pe numarul 986. Un echipaj s-a deplasat la fata locului si l-au ridicat de acolo, fiind sanctionat la Legea 61/1991, privind deranjarea ordinii si linistii publice”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Se pare ca barbatul avea o nemultumire legata de un garaj pe care il detine in municipiul Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Aha. Asadar, domnul primar, slujbas public al carui salariu este platit din sudoarea bacauanilor, nu respecta o hotarare judecatoreasca, dar pe el nu-l ia nimeni sa-l amendeze. Il amendeaza, in schimb, domnul primar pe sarmanul om care este nedreptatit. Votati, fraierilor, Stavarache. Bine va face acest derbedeu !

LĂSAȚI UN MESAJ