Federatia Româna de Fotbal a stabilit, vineri, tintarul Ligii a II-a la fotbal, competitie al carei campionat va avea doua serii a câte 14 echipe si care se va desfasura in sistemul de anul trecut: sezon regulat, urmat de play-off si play-out.

In prima etapa, programata pe 29 august, Sport Club Bacau va evolua in deplasare, contra nou promovatei Dunarea Calarasi. Primul joc acasa al bacauanilor va avea loc in runda secunda, in prima sâmbata din septembrie, contra Daciei Unirea Braila. In 2015 se vor juca toate cele 13 etape din tur, plus inca cinci din retur.

Ca o curiozitate, in tur, SC Bacau va intâlni acasa toate candidatele la accederea in play-off, incepând cu marea favorita Rapid Bucuresti, care va veni pe „Letea” in etapa a 11-a. „Acesta este, intr-adevar, un inconvenient, in conditiile in care si noi ne dorim sa ajungem in play-off. Dar nu n-ar fi fost mai usor nici daca toate aceste meciuri le-am fi disputat in deplasare pe durata turului”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care a adaugat: „Referitor la program, un alt neajuns ar fi legat de faptul ca debutam pe terenul unei nou promovate, Dunarea Calarasi.

PUBLICITATE

De regula, nou promovatele incep cu o victorie, insa noi speram sa infirmam statistica, desi Calarasiul si-a anuntat ca obiectiv chiar promovarea in prima liga. Oricum, se anunta un campionat echilibrat. Cu exceptia Dorohoiului, care va continua pe linia de avarie si, posibil, Pojorâta, toate celelalte echipe sunt demne de respect, dovada si transferurile facute”.

Intr-un meci de pregatire, disputat sâmbata pe stadionul „Letea”, Sport Club a remizat, 2-2, cu colega de serie Ceahlaul Piatra Neamt, golurile bacauanilor fiind marcate de Vraciu (din 11 metri) si de juniorul Vlad Silviu. Urmatorul meci amical al SC Bacau va avea loc sâmbata, 22 august, pe teren propriu, cu Rapid CFR Suceava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ