Primul meci din actualul sezon a adus si primul punct pentru SC Bacau, echipa antrenata de Cristi Popovici incheind la egalitate 1-1 (0-1), meciul disputat in deplasare la nou promovata Dunarea Calarasi.

Bacauanii au deschis scorul in min.40 prin Vraciu iar gazdele au egalat in min. 90 prin reusita lui Laurentiu Bus.

Celelalte rezultate din seria I: Rapid Bucuresti-CS Balotesti 3-0, Academica Clinceni-Otelul Galati 3-0, Ceahlaul Piatra Neamt-Farul Constanta 2-0, Dacia Unirea Braila-Rapid CFR Suceava 1-0, Bucovina Pojorata-Gloria Buzau 2-2. ACS Berceni a stat pentru ca FCM Dorohoi s-a retras din campionat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Meciul are 2 dileme : 1) A gresit Neagu, care, prin protestele sale, a privat echipa de 2 puncte ? 2) Sau arbitrul a exagerat cu eliminarea (dupa al doilea galben), furand 2 puncte Bacaului ?
    Cartile sunt facute si in liga 2. Mafia arbitrajului, dupa cum e platita, descurajeaza anumite echipe din startul campionatului, pentru ca alte echipe de cacao sa poata promova. Problema e daca Bacaul s-a hotarat ce vrea… Daca nu, va fi ajutata de mafia arbitrajului sa nu mai spere degeaba…
    Oricum, ma intrebam daca Bacaul va juca dupa Punga… S-au redus finantarile. Ma intrebam daca Bacaul va juca dupa Ureche… Se pare ca nu, cu Popovici… In final, spre sarbatori, va juca Ursu…

LĂSAȚI UN MESAJ