Fotbal/ Liga a III-a: Presedintele le-a purtat noroc

Aerostar Bacau- CSM Roman 2-0 (1-0)

0

Vineri, in prologul etapei a 10-a a Ligii a III-a, Aerostar s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, contra vecinei de clasament, CSM Roman. Chirila a deschis scorul in min. 13, atunci cind a reluat cu latul in poarta centrarea din corner a lui Hurdubei, pentru ca Mihaes sa stabileasca rezultatul final in min. 71.

Golul de 2-0 a venit in urma unei lovituri indirecte din careul romascan, transformata in gol de Mihaes, care a fost servit de Hurdubei. Diferenta finalal putea fi mult mai clara fara interventiile foarte bune ale portarului oaspetilor, Baiceanu.

La meci a asistat si presedintele Federatiei Romine de Fotbal, Razvan Burleanu. Seful FRF a ajuns in Bacau dupa ce in cursul diminetii s-a aflat in judetul Vaslui, la o actiune de selectie rezervata copiilor din mediul rural.

Etapa viitoare, Aerostar va juca pe “Letea” derby-ul cu concitadina Sport Club care a stat in aceasta etapa.

Contra Romanului, echipa lui Misu Ionescu a evoluat in formula: Dornescu- B. Ardei (’87 R. Istrate), Hutanu, Mihaes (’76 Belecciu), Oanea- Blanaru, Honea (’89 Hincu), Chirila, Artenie (’80 Padovei)- Tudorache, Hurdubei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ