Fotbal/ Liga a III-a: Egali si nu prea

Aerostar - AFC Harman 1-1 (0-1)

4

A doua remiza consecutiva in campionat pentru divizionara C bacauana Aerostar. Dupa egalul fara goluri de saptamina trecuta, de la Miercurea Ciuc, “aviatorii” au incheiat nedecis, 1-1, si jocul de acasa disputat vineri in compania unei alte fruntase a Seriei I, AFC Harman.

Dupa o prima parte saraca in ocazii, oaspetii au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol, gratie reusitei din min. 34 a mijlocasului stinga de 18 ani Diego Alupoaie, care a finalizat cu un sut la coltul lung pasa filtranta a lui Lenote.

In partea secunda, datele problemei s-au schimbat, in special dupa ce Harmanul a ramas in inferioritate, ca urmare a eliminarii din min. 53 a lui V. Ion pentru doua cartonase galbene.

PUBLICITATE

Bacauanii au egalat in min. 71 prin Hurdubei, care l-a invins pe Potocoava cu un vole imparabil si, apoi au alergat dupa golul victoriei.

Un gol pe care l-a ratat mai intii Scinteie, in min. 80 si in cele din urma Hurdubei (’88), la orginea respectivelor actiuni stind, de fiecare data, Blanaru. Putea fi 2-1, dar, la fel de bine se putea termina si cu succesul brasovenilor, Avram (’83, din lovitura libera) si Forika (’87 – cap in urma unui corner executat de Botia) dind mari emotii lui Dornescu.

Una peste alta, echipa lui Misu Ionescu se prezinta in crestere dupa startul de sezon nefast, demonstrind ca poate juca de la egal la egal cu pretendentele la promovare din Seria I.

Aerostar: Dornescu- Blanaru (’89 Padovei), Belecciu, Mihaes, Oanea- Strat (’46 Hurdubei), Honea- Vintu (’55 Ardei), Chirila, Artenie- Tudorache (’78 Scinteie).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Extraordinar!! Ce mare crestere . Belecciu nu poate da un pas la coechipierii lui, Vantu nici nu a atins mingea, Chirila cand nu are mingea , merge prin teren in rest numai gura de el, iar Misu striga in gura mare la unii jucatori – Te rog frumos joaca ……..

  2. Tinand cont de infringerile de la Valea Marului si de la Chiscani si eu zic ca Aerostar e in crestere. Pina la urma au facut egal cu doua echipe care vor promovarea- M. Ciuc si Harman si nu a lipsit mult sa o scoata din Cupa pe Suceava si sa o aduca la Bacau pe Steaua. Cu Chirila insa lucrurile stau exact ca in comentariul de mai sus- nu ajuta echipa…e nevoie de un coordonator de joc la echipa …poate din iarna.

  3. Ioane, dacă zici ca te pricepi la fotbal, sunt și eu curios cine naiba “joaca”în echipa asta. Vad ca doar trei ai evidențiat negativ. Ceilalți sunt dați naibii de buni!!!! Joaca și ei în funcție de cati bani primesc. Totuși,asta e nivelul ligii a treia. Dacă vrei fotbal de nivelul ligii 1 te anunț ca ai greșit orașul.

  4. Din tribuna toti suntem experti in fotbal.Eu cred ca antrenorul este cel care are dreptul sa critice jocul echipei si implicit jucatorii si asta pentru ca sta zi de zi cu ei la orele de antrenament.Echipa este in crestere,asta e clar.Eu cred ca lipseste un lider,un jucator cu experienta care sa-si incurajeze colegii in momentele grele si nu sa-i critice.Daca jumatate din ocaziile clare de gol erau fructificate erau departe in clasament,dar drumul este lung.Multa bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ