Sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului a fost, ieri dimineata, gazda tragerii la sorti a pozitiilor din tabelele Berger ce au stat la baza alcatuirii calendarului competitional al Ligii 3. Cele 75 de echipe înscrise au fost împartite în cinci serii, componenta acestora fiind validata prin decizia Comitetului Executiv al Federatiei Române de Fotbal (FRF) din 27 iulie 2015 si modificata prin decizia Comitetului de Urgenta al FRF din 12 august.

Astfel, Aerostar, reprezentanta Bacaului in Liga a III-a, seria I, va sustine primul meci in deplasare la nou promovata Inter Dorohoi, prima reprezentatie in fata propriilor suporteri urmând sa aiba loc in etapa secunda, in fata unei alte nou promovate, Atletico Vaslui. Echipa vasluiana a eliminat Aerostarul din Cupa României saptamâna trecuta, Atletico impunându-se pe teren propriu cu 3-2. „A fost un meci disputat, cu doua reprize total diferite. Am fost condusi la pauza cu 2-0, dupa care am reusit sa egalam.

Pe parcursul jocului noi am ramas in zece oameni (Belecciu a primit cartonasul rosu), si am primit gol pe final”, a comentat antrenorul Aerostarului, Giani Florian. Intrebat despre debutul in noul sezon competitional, tehnicianul bacauan a declarat: „Jucam primul meci in deplasare la o nou promovata despre care nu am prea multe date. Stiu ca au in componenta jucatori de la CSS Botosani.

PUBLICITATE

Stim din experienta ca nou promovatele vor sa arate bine si de aceea trebuie sa fim foarte atenti. Va fi un meci foarte disputat, dar noi jucam serios, indiferent de adversar.” Cum regulamentele impun ca la acest nivel echipele sa aiba in teren juniori, iar Belecciu nu va putea juca din cauza cartonasului rosu primit, Giani Florian a precizat ca: „Suntem in discutii cu câtiva jucatori, dar nu ne dorim pe oricine. Ne dorim sa aducem jucatori de calitate.” Noua editie de campionat al esalonului al III-lea va debuta pe 29 august.

Programul competitional al turului Ligii a III-a, seria I:

Etapa I: Atletico Vaslui-Bucovina; Inter Dorohoi-Aerostar; Metalosport-Sepsi; CSM Pascani-Miroslava; FC Zagon-Cetatea; FC Panciu-Sporting Liesti; Olimpia Rm. Sarat-Petrotub.

Etapa a II-a: Aerostar-Atletico Vaslui; Sepsi-Inter Dorohoi; Miroslava-Metalosport; Cetatea-CSM Pascani; Sporting Liesti-FC Zagon; Petrotub-FC Panciu; Bucovina-Olimpia Rm. Sarat.

Etapa a III-a; Aerostar-Bucovina; Atletico Vaslui-Sepsi; Inter Dorohoi-Miroslava; Metalosport-Cetatea; CSM Pascani-Sportin Liesti; FC Zagon-Petrotub; FC Panciu-Olimpia Rm. Sarat.

Etapa a IV-a: Sepsi-Aerostar; Miroslava-Atletico Vaslui; Cetatea-Inter Dorohoi; Sportin Liesti-Metalosport; Petrotub-CSM Pascani; Olimpia Rm. Sarat-FC Zagon; Bucovina-FC Panciu.

Etapa a V-a: Sepsi-Bucovina; Aerostar-Miroslava; Atletico Vaslui-Cetatea; Inter Dorohoi-Sporting Liesti; Metalosport-Petrotub; CSM Pascani-Olimpia Rm. Sarat; FC Zagon-FC Panciu.

Etapa a VI-a: Miroslava-Sepsi; Cetatea-Aerostar; Sporting Liesti-Atletico Vaslui; Petrotub-Inter Dorohoi; Olimpia Rm. Sarat-Metalosport; FC Panciu-CSM Pascani; Bucovina-FC Zagon.

Etapa a VII-a: Bucovina-Miroslava; Sepsi-Cetatea; Aerostar-Sporting Liesti; Atletico Vaslui-Petrotub; Inter Dorohoi-Olimpia Rm. Sarat; Metalosport-FC Panciu; CSM Pascani-FC Zagon.

Etapa a VIII-a: Cetatea-Miroslava; Sporting Liesti-Sepsi; Petrotub-Aerostar; Olimpia Rm. Sarat-Atletico Vaslui; FC Panciu-Inter Dorohoi; FC Zagon-Metalosport; CSM Pascani-Bucovina.

Etapa a IX-a: Bucovina-Cetatea; Miroslava-Sporting Liesti; Sepsi-Petrotub; Aerostar-OlimpiaRm. Sarat; Atletico Vaslui-FC Panciu; Inter Dorohoi-FC Zagon; Metalosport-CSM Pascani.

Etapa a X-a: Sporting Liesti-Cetatea; Petrotub-Miroslava; Olimpia Rm. Sarat-Sepsi; FC Panciu-Aerostar; FC Zagon-Atletico Vaslui; CSM Pascani-Inter Dorohoi; Metalosport-Bucovina.

Etapa a XI-a: Bucovina-Sporting Liesti; Cetatea-Petrotub; Miroslava-Olimpia Rm. Sarat; Sepsi-FC Panciu; Aerostar-FC Zagon; Atletico Vaslui-CSM Pascani; Inter Dorohoi-Metalosport.

Etapa a XII-a: Petrotub-Sporting Liesti; Olimpia Rm. Sarat-Cetatea; FC Panciu-Miroslava; FC Zagon-Sepsi; CSM Pascani-Aerostar; Metalosport-Atletico Vaslui; Inter Dorohoi-Bucovina.

Etapa a XIII-a: Bucovina-Petrotub; Sporting Liesti-Olimpia Rm. Sarat; Cetatea-FC Panciu; Miroslava-FC Zagon; Sepsi-CSM Pascani; Aerostar-Metalosport; Atletico Vaslui-Inter Dorohoi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Mare antrenor Giani asta,vrea sa se intareasca dar nu cu oricine,buna gluma…mai bine vedeti cum s-au cheltuit banii primiti anul trecut de la bugetul local,BANI PUBLICI…ca nu ati cumparat un rand de echipament….poate cineva ODATA se va sesiza si va da si d-l patron Da maschin cu subsemnatul pe la D.N.A……RUSINEEEEE!!!!!!!

 2. D-le “giani”, esti putin c-am pe’afara !! Informeazate in privinta banilor cheltuiti.
  Cred ca il confuzi pe Damaschin cu Stavarache sau Liviu Goian. Da’se poate d-le ???
  Tind sa cred ca ai o frustrare.

 3. Damaschin e un hot, Voicu este un hot !!!! Pe ce ne bazam cand facem asemenea afirmatii ??? CS “Aerostar” este singurul club dun jud.Bc cu echipa in Liga a III-a.
  Clubul este in permanenta cu salariile si contractele la zi si asigura si baza materiala ptr grupele de copii si juniori. Cand le-a fost greu au gasit solutii ptr iesirea din impas dar nu au renuntat la participarea in competitii.
  PS. Nu su sunt si nu am fost salariat vreodata la Aerostar dar comentez ptr ca imi place cum se organizeaza in activitatea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ