Pe 5 octombrie se încheie perioada de transferuri. Iar divizonara B Aerostar vrea să profite de scurtul timp rămas pentru a-și fortifica lotul. „Căutăm soluții și sperăm să le găsim pe cele mai bune până pe 5 octombrie. Nu vrem să aducem jucători doar de dragul de a aduce, ci pentru a ne întări cu adevărat”, a declarat team-managerul Gabriel Voicu.

„Am înroșit telefoanele și sperăm ca, până la urmă, să ne completăm efectivul cu fotbaliști care să ajute echipa”, a punctat antrenorul Daniel Munteanu, omul sub comanda căruia „aviatorii” au spart gheața în campionat sâmbăta trecută, când au învins cu 3-2 pe Csikszereda Miercurea-Ciuc.

Căutările grupării băcăuane nu se opresc doar la piața internă. De luni, la antrenamentele „aviatorilor” s-a prezentat și mijlocașul spaniol în vârstă de 27 de ani Enrique Castano Cervera. Crescut, de la 14 ani, la Academia lui Real Madrid, Castano, care a jucat pentru naționala Under 17 a Spaniei, a evoluat în ultimele sezoane la echipe din Liga a treia din Spania (Las Palmas, Merida, Lanzarote) și Elveția (FC Bavois).

„Trebuie să-l urmăresc la mai multe antrenamente. La prima vedere, are calitate, dar încă nu mă pot pronunța”, a spus Daniel Munteanu despre Castano. „Îl vom monitoriza săptămâna aceasta și vom lua o decizie. Faptul că a jucat la juniorii lui Real Madrid nu e neapărat o garanție. Și Boateng venea de la Arsenal și nu a confirmat în România. Să sperăm că altfel stau lucrurile cu spaniolul Castano”, au declarat oficialii Aerostarului care, între timp, au renunțat la argentinianul format la Independiente, Valentin Haberkon.

„Nu era ca valoare peste atacanții noștri”, au motivat băcăuanii. Runda viitoare a ligii secunde, Aerostar se va deplasa la Călărași, unde va întâlni pe Dunărea, care s-a impus etapa precedentă cu 1-0 la Ploiești, contra Petrolului.PUBLICITATE