Laurentiu Neghina, fost primar al Onestiului pâna acum câteva zile, va organiza o intâlnire cu locuitorii municipiului joi, 25 iunie, la ora 17.00, chiar in fata Primariei. Astfel, dupa ce a adresat onestenilor o scrisoare, el vrea acum sa isi prezinte raportul de activitate din timpul mandatului de primar.

La intâlnire, punctele de discutie sunt intitulate „Laurentiu Neghina – final de cariera politica sau un nou inceput”, “Din culisele administratiei locale” si “Ce a fost si incotro se indreapta Onestiul?”. Mentionam ca Laurentiu Neghina a participat in prima parte a sedintei Consiliului Local Onesti de luni, 22 iunie, la care Alexandru Cristea a fost votat ca viceprimar cu atributii de primar interimar si a declarat ca “subprefectul Bacaului, dintr-un exces de zel a emis ordinul de suspendare a mea din functia de primar al municipiului Onesti.

Sunt peste 100 de primari cu condamnari cu suspendare in tara (pentru devalizari, deturnari de fonduri europene, spagi) dar numai cei din judetul Bacau au fost suspendati!”.

PUBLICITATE

El a mai mentionat: ”Sunt putin scârbit de politica si voi analiza cu membrii de partid de la UNPR, cu familia, daca voi mai ramâne in politica”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. escrocule,oare nu iti este rusine.ce vrei sa mai spui onestenilor ,care te-au votat si-au pus mari sperante si I-ai dezamagit…rusine sa iti fie..

LĂSAȚI UN MESAJ