Adusa cu mandat in instanta, fosta directoare a BCR Moinesti, Manuela Comanescu, cercetata pentru delapidare, a refuzat sa dea declaratii.

Procesul se judeca acum la Curtea de Apel dupa ce, in octombrie anul trecut, Tribunalul Bacau a condamnat-o pe Manuela Comanescu la noua ani de inchisoare, pentru sapte infractiuni – acces fara drept la un sistem informatic, prejudicierea unor persoane prin modificarea datelor unui sistem informatic, înselaciune în conventii, delapidare, fals în înscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani, asociere în vederea savârsirii de infractiuni.

Alte doua angajate, Iuliana Antochi si Elena Cavalus, au fost condamnate, pentru complicitate la delapidare, la 5 ani, respectiv 3 ani de inchisoare. Administratorul unei firme, Maria Ivanciu, a primit o pedeapsa de 3 ani închisoare.

PUBLICITATE

Pentru neglijenta in serviciu, Mirela Matei va trebui sa plateasca o amenda penala de 5.000 lei. De asemenea, instanta a mentinut sechestrul asupra bunurilor inculpatilor si a impus plata prejudiciilor catre pagubiti – peste 100.000 de euro, 35.000 dolari si 1,1 milioane lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Pai asta stie ca e mancata……doar a furat banii pentru aia de la SRI, Jandarmerie, Manole si Pascu de la “2 si un sfert”…….stie tov.procuror Pietraru cum a ingropat speta pe la Parchetul Militar Iasi!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ