Fost primar al comunei Buhoci, condamnat pentru conflict de interese

0

Rodica Odobisteanu, fost primar al comunei Buhoci, a fost condamnata de Judecatoria Bacau la 3 ani închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese. Instanta a fixat termen de încercare pe o durata de 6 ani de la data ramânerii definitive a sentintei.

Impotriva condamnarii se poate face apel. Rodica Odobisteanu este acuzata ca a semnat, in octombrie 2010, când ocupa functia de primar, un contract prin care sotul ei a obtinut dreptul de a lua in concesiune 100 de hectare din pasunea comunei, pe baza caruia a beneficiat de subventii in valoare de 258.647 lei de la APIA, in urmatorii trei ani.

Daca la urmarirea penala, Rodica Odobisteanu a recunoscut tot, chiar a incercat sa incheie un acord de recunoastere, in instanta, faptele au fost recunoscute partial. Adica a incalcat legea, dar fara intentie, fara vinovatie si fara sa obtina vreun folos.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ