Tinerii isi vor desfasura activitatea in structurile de ordine publica

De la inceputul acestei luni, opt tineri jandarmi, iesiti de pe bancile scolii, si-au inceput activitatea la Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau.

Este vorba despre doi ofiteri, care au absolvit Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti, si sase subofiteri, absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi de la Falticeni, promotia 2016.

Ei au fost repartizati sa-si inceapa cariera militara la unitatea din Bacau, aceste repartizari fiind facute in functie de punctajul de absolvire si al anilor de studiu.

PUBLICITATE

„La IJJ Bacau si-au început activitatea doi ofiteri, unul fiind din judetul Bacau si celalalt din judetul Arges, si sase subofiteri, din judetele Neamt, Vrancea, Iasi si Botosani”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

Cinci dintre ei isi vor desfasura activitatea in Bacau, iar ceilalti la Onesti, Buhusi si Podu Turcului, in structurile de ordine publica, iar pentru inceput se vor afla sub indrumarea jandarmilor cu experienta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ