– un politist local, care actiona sub acoperire in Piata Centrala, a vazut cum individa a bagat mâna in buzunarul unei femei aflata la cumparaturi, dupa care a incercat sa dispara – agentul a fugit dupa ea si a reusit sa o prinda, recuperând bunul furat – ea le-a spus anchetatorilor ca a furat „din greseala”

O bacauanca de 63 de ani a fost cât pe ce sa ramâna fara telefon, in timp ce-si facea cumparaturile in Piata Centrala, din Bacau.

Fusese sunata si dupa ce a incheiat discutia a pus telefonul in buzunar, ca sa plateasca produsele, dar nu si-a dat seama ca era urmarita. In timp ce achita, o femeie de 42 de ani si-a strecurat mâna in buzunarul ei si i-a furat telefonul.

PUBLICITATE

Filmul infractiunii a fost surprins de un politist local, care efectua serviciu sub acoperire in piata. Acesta s-a dus repede la pagubita si a intrebat-o ce i-a luat, dupa care a fugit dupa suspecta si a reusit sa o prinda.

Imediat a incatusat-o si a dus-o la sediul institutiei.

„Am prins-o in dreptul unui modul, in timp ce incerca sa arunce telefonul intr-o geanta expusa la vânzare. Persoana respectiva este cunoscuta in piata pentru furturi din buzunare”, spunea politistul. Când si-a dat seama ca ajunge pe mâna oamenilor legii, individa a inceput sa-si ceara scuze si chiar le-a spus agentilor ca a comis fapta „din greseala”, ca avea nevoie de bani pentru mâncare si ca s-ar duce la munca, dar nu o angajeaza nimeni.

Discursul ei nu a impresionat insa pe nimeni si a fost predata politistilor de la Sectia 2, care au preluat cercetarile pentru infractiunea de furt.

Comerciantii din piata confirma si ei ca aceasta isi face veacul in Piata Centrala si s-ar parea ca, de fapt, a furat din obisnuinta. Oamenii spun ca statea numai cu ochii dupa persoane in vârsta, pe care sa le „opereze” la buzunare.

Cu siguranta si femeia de 63 de ani ar fi ramas fara telefonul primit cadou de la copilul ei din strainatate daca agentul local n-ar fi fost acolo.

„Avertizam pe aceasta cale cetatenii, care aleg sa-si faca cumparaturile in zonele mai aglomerate din municipiu, sa acorde o atentie sporita portofelelor, telefoanelor mobile si altor lucruri de valoare pe care le detin, pentru a nu deveni vicitme ale unor astfel de persoane certate cu legea”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Felicitari celui care a.prins-o cel putin femeia si-a recuperat telefonul.RESPECT agentului si familiei lui.Noi toti trwbuie sa fim agenti si sa-i punem la punct pe acesti(suparati pe munca).

  2. Daca dorim, ca aceasta tara sa ajunga o tara civilizata ,bogata si prospera trebuie aplicate corectii drastice adica: hotului sa i se taie mana, violatorului sa ramana fara stremeleag ,iar criminalii/tradatorii sa fie executati la moarte.Numai asa vom progresa.Altfel vom dispare ca popor.

LĂSAȚI UN MESAJ