Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a luat in calcul sesizarile Sindicatului Rafinorul cu privire la sechestrul asiguratoriu pus de la inceputul anului pe activele societatii Rafo Onesti si le-a transmis pentru analiza si emiterea unei solutii catre Directia Regioala Iasi, sub administrarea fiscala a careia se afla si judetul Bacau.

Sechestrul a fost unul dintre motivele principale invocate de actionarul majoritar al rafinariei onestene, compania Petrochemical Holding, condusa de Iakov Goldovskiy, pentru ca aceasta sa renunte la orice plan de redresare a societatii.

Raspunsul ANAF vine dupa o noua solicitare facuta catre Ministerul Finantelor Publice pentru a se reanaliza sechestrul asiguratoriu asupra tuturor bunurilor Rafo.

„Surprinzator pentru noi – spune liderul sindicatului Rafinorul, Ion Marian – ramâne ca dupa treizeci de zile premierul României nu a dat raspuns la interpelarea Comisiei de Abuzuri din Parlamentul cu privire la sechestrul asiguratoriu din rafinaria onesteana”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ