Studentii absolventi ai facultatilor de Inginerie, Litere, Stiinte, Stiinte Economice, Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii de la Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau au spus, joi, adio, anilor de studii.

Dupa traditionala defilare prin centrul orasului, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, a fost cursul festiv al celei de a 52-a promotii a institutiei de invatamânt superior bacauan. Cuvântul de deschidere a apartinut prof.univ.dr.ing. Valentin Nedeff, care a precizat ca la festivitate „sunt prezenti cei 1.136 de absolventi ai studiilor universitare de licenta, 431 care au finalizat studiile de master si alti trei, programele de doctorat. Sunt studentii nostri, cu care ne mândrim si carora le dorim o frumoasa cariera profesionala in viitor.”

Au onorat invitatia la aceasta sarbatoare a studentilor, pentru a impartasi emotia si bucuria absolvirii, Daniela Pozinarea – din partea Primariei Bacau, Rodica Leonte – inspector scolar, Doru Simovici – presedintele Camerei de Comert si Industrie, prof.univ.dr. Dumitru Bontas, din partea Universitatii „George Bacovia”, reprezentanti ai bancilor, ai mediului de afaceri, Daniela Balan – de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca.

„Este un eveniment solemn. Felicitam absolventii pentru ceea ce au devenit, dar si pentru ce vor reprezenta in municipiul Bacau, alaturi de corpul profesoral de exceptie al acestei universitatii”, a declarat Daniela Pozinarea.

„Incepe acum, pentru voi – s-a adresat si Doru Simovici absolventilor – o etapa importanta in viata voastra. Este un final de etapa, dar si un nou inceput in viata voastra profesionala, in care trebuie sa continuati sa invatati.” In fiecare an, universitatea pune la dispozitia studentilor peste 1.500 de locuri. In paralel, tot aici functioneaza si Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic, precum si cursuri de master si programe doctorat.

[wonderplugin_gallery id=”244″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ