Cinematograful Capitol, din Onesti, se numara printre cele 60 de cinematografe din tara in care va rula comedia romantica “Minte-ma frumos în Centrul Vechi.

Filmul, regizat de Iura Luncasu si scris de Adrian Lustig, îi are în distributie pe Antoaneta Zaharia si Marius Damian, alaturi de care mai apar Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea si George Pisteranu, precum si tinerii actori Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu, Sorin Miron si Diana Roman. Aparitii speciale au fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, Codin Maticiuc si Virgil Iantu.

Filmul spune povestea plina de surprize a cinci tineri actori care pregatesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi al Bucurestiului si este produs de Fundatia Teatrul Contemporan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ