Marcel Bulinschi, presedintele CECCAR Bacau (in picioare), amfitrionul intâlnirii

Reprezentantii celor peste 900 de profesionisti contabili din judetul Bacau s-au reunit, luni, 21 septembrie, la sediul Filialei Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR) pentru a sarbatori Ziua Nationala a Contabilului Român. Evenimentul a fost marcat, la aceeasi ora, in toata tara de peste 45.000 de membri ai CECCAR, editia din acest an a sarbatorii fiind a XI-a din istoria ei.

La Bacau, alaturi de membrii filialei CECCAR au venit reprezentanti ai Consiliului Judetean, ai Administratiei Judetene a Finantelor Publice, ai Inspectoratului de Politie Judetean, ai Unversitatii Vasile Alecsandri, ai Camerei de Comert si Industrie, ai Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si a Terorismului Bacau, ai Tribunalului Bacau si ai Centrului de Mediere Bacau. „Desteptarea” a fost partener media al evenimentului.

Reuniunea de la Bacau a fost deschisa de presedintele filialei bacauane a CECCAR, care a dat citire mesajului Consiliului Superior al Corpului, aflat si in acest an sub motto-ul presedintelui fondator al organizatiei, Marin Toma: „Contabilul este axul central in jurul caruia graviteaza cei care conduc o afacere”.

PUBLICITATE

contabili

Mesajul a subliniat rolul contabilului intr-o economie de piata concurentiala, dar si promovarea familiei profesionistilor contabili ca stâlp al economiei nationale. „CECCAR – s-a spus in mesaj – a considerat si continua sa considere ca trebuie sa colaboreze continuu si eficient cu toti factorii implicati in procesele si fenomenele care determina dezvoltarea economica si sociala a tarii”.

Tema dizertatiei profesionale din acest an la o asemenea sarbatoare a fost „Profesia de expert contabil si contabil autorizat – o cariera de succes!” si, la Bacau, a fost sustinuta de un profesionist cu multa experienta, economista Beatris Maria Bahamat, care a subliniat gradul mare de raspundere al acestei profesii, dar si relatiile ei cu alte domenii de activitate.

Manifestarea s-a incheiat cu acordarea a zece diplome de merit unor profesionisti contabili (Elena Stoica, Roxana Scortanu, Beatris Bahamat, Mihai Sacrieru, Catalin Burlui, Irina Ceparu, Claudia Portase, Ioan Tabacaru, Felicia Pop si Rodica Simion) si cu Topul local al celor mai bune societati de contabilitate membre ale CECCAR. Acestea sunt Elycontab (locul I), Tas Contab (locul al II-lea) si Infinity Consulting si Premium Accouting (locul al III-lea), toate din Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ