Mihai Platon, presedintele filialei Bacau a Partidului M10, si-a anuntat, in aceasta seara demisia de la conducerea organizatiei judetene a Partidlului condus de Monica Macovei. El a anuntat, intr-o postare pe facebook, ca demisioneaza si din partid.

“Astăzi am demisionat din funcția de Președinte Interimar al Partidului M10 filiala Bacău renunțând și la calitatea de membru de partid” – a scris Mihai Platon.

“Astăzi nu am auzit un singur cuvânt cu M de la Munca – Merit – …Mulțumesc!

PUBLICITATE

După un an de muncă implicată în construcția acestui proiect politic încununat cu lansarea primei filiale a partidului la Bacău – 21.11.2015, în loc de un simplu ,,Multumesc” la finalul evenimentului am fost apostrofat în fața membrilor că suntem lipsiți de carismă și că trebuie să lăsăm locul altora. Este exact reversul meritocrației!

Pun punct aici.

Orice construcție politică nouă în România este sortită eșecului din cauza implicării și calității precare a resursei umane și a unor orgolii nemăsurate.

Reforma clasei politice în România se va încheia doar atunci când vom avea politicienii mergând pe jos sau pe bicicletă la serviciu. Acest lucru se va întâmpla doar atunci când conștiința trează a societății românești va învăța că trebuie să iasă în stradă ori de câte ori este necesară amendarea racilelor politicienilor aflați vremelnic la putere.

Politica româneasca este de prea multă vreme o Minciună!”

Mihai Platon a mai fost si lider al Partidului Miscarea Populara.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. BRAVOS D-LE PLATON;;;
  Parca a-ti fi un FILOZOF,nu stiu daca sante-ti rude;????
  Deoarece v-ati plimbat pe la mai multe Partide a-ti ajuns la CONCLUZIA ca
  POLITICA e o MOCIRLA si nu vreti sa va Murdariti.???>Dati-i inainte cu Tupeu

 2. Problema dlui Platon este ca este prea sensibil pentru a face politica,dealtfel un om bune intentii,in politica trebuie sa ai si o doza de rautate ca altfel te mananca crocodili si rinocerii insetati de putere .pacxat omul s-a implicat a vrut sa construieasca ceva,dar ca in romanika cei care vor sa faca ceva bun sunt pusi la colt..

 3. Felicitari d-le Platon !
  Cum sa stai d-ta subordonat la o matrafoxata cu vicii si apucaturi dictatoriale din perioada anilor ’80 pe când aceasta perversa, Monica Macovei -procuror sadic, baga la “mititica” oameni nevinovati carora le inventa tot felul de dosare. Atitudinea ei nu s-a schimbat cu absolut nimic, ba din contra, este tot mai avida de putere.
  O javra, o tradatoare si vanzatoare de tara.
  D-le, este o vorba lasata de la batranii nostri : -” spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti”.

 4. O alta gasca care spera sa puna mana pe functii si putere ,un exempu clar de mirotrocratie tipic romaneasca a umblat omul sa stranga semnaturi a cheltuit timp si bani si acum a fost inlaturat ca un boschetar..

 5. Este un proiect bun in teorie,dar nu poti face procente electorale cu……calculatorul.
  Trebuie ifiintatye organizatii in toate localitatile judetului.
  Totul a fost o penibila organizare,fiindca dl.Platon nu avea nicio expertiza in acest domeniu si nici nu a acceptat sfaturi de la altii.
  Acum M10 este ca si mort din fasa.
  Cel mai bine ar fi o FUZIUNE prin absorbtie cu MISCAREA POPULARA, care fara sa fie foarte mult cunoscuta, are 10% din preferintele electoratului, cu tendinte enorme de a creste in perioada urmatoare.
  Cu dl Platon la conducere, rezultatul avea sa fie catastrofal in judet.
  Acum probabil va prelua conducerea tot un ….”:MORT”,care va inmormanta partidul.

LĂSAȚI UN MESAJ