Trei zile mohorâte si una plina de soare. Acestea au fost conditiile meteo in care s-a desfasurat cea de-a II-a editie a Festivalului „Zilele Parcului Gheraiesti”, eveniment organizat de Asociatia pentru Dezvoltare Activa Bacau (A.D.A.).

In ciuda faptului ca vremea nu a fost prielnica, volunarii A.D.A. si invitatii lor au trecut in revista toate momentele pe care si le-au programat pentru aceasta editie de festival. Daca mai multe activitati nu s-au putut desfasura din cauza ploii, ele au fost reprogramate pentru ziua de duminica. Astfel, ultima zi de festival a fost una maraton, o zi foarte apreciata de toti cei prezenti in Parcul Gheraiesti.

Activitatile educationale, momentele artistice si cele sportive s-au dovedit a fi pe placul publicului, care s-a lasat angrenat in toate momentele din festival. Mai mult decât atât, cei care au participat la competitiile sportive au primit si diverse premii.

PUBLICITATE

Tinerii care au evoluat pe scena festivalului din Gheraiesti, fie au cântat, fie au dansat sau au jucat teatru si s-au bucurat de aplauzele celor preznti in parc, care au apreciat activitatea organizatorilor pe care au catalogat-o drept excelenta.

De altfel, multi din cei prezenti in calitate de spectatori si care au fost la prima participare au spus ca sunt nerabdatori sa vina si la editiile urmatoare. „Chiar daca vremea a fost potrivnica in primele zile, ultima zi ne-a adus satisfactie pentru ca foarte multi bacauani ne-au fost alaturi si au inteles mesajul nostru.

Acest festival este un eveniment al intregii comunitati si ne propunem ca in editiile viitoare sa fim si mai activi pentru a reda adevarata valoare a Parcului Gheraiesti, un parc al tuturor bacauanilor”, a declarat Victor Toma, presedintele A.D.A. Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. ptr crosul pe bicicleta sub 14 ani s-a promis premii ptr toti copiii,dar nu au fost seriosi si premiile s-au impartit intre voluntari care au participat la competitii.
    doi copiii au de patru respectiv cinci ani au plecat cu lacrimi in ochi ptr ca au fost pacaliti si care au asteptat pana la ora 20 si 30 de minute sa-si ridice premiile.
    este prima noastra participare si ultima……

LĂSAȚI UN MESAJ