Palatul Copiilor Bacau in parteneriat cu Asociatia „Aschiuta”, organizeaza vineri, 6 noiembrie incepând cu ora 11. 00 in sala mare a Teatrului Municipal „Bacovia”, ce-a de-a IX-a editie a Festivalului National de Muzica Usoara pentru Copii „Aschiuta”.

Pe scena festivalului vor evolua 55 de copii din mai multe orase din tara care se vor intrece pe trei categorii de vârsta: 4-6 ani, 7-8 ani respectiv 9-10 ani. Componenta juriului este formata din: Prof. Univ. Dr. compozitor Dumitru Lupu, presedintele juriului; Ionut Gheorghes, profesor de canto C.N. de Arte „George Apostu”; Antonela Leahu, profesor de muzica, dir.adj. C.N. de Arte „George Apostu”; Mia Ojog, profesor de canto muzica usoara; Marinela Paraschiv, profesor de muzica si prof. Brândusa Paraschiv, secretar juriu.

Gala Laureatilor se va desfasura de la ora 17.30 in aceiasi locatie, cu specificatia ca, pe lânga diplome si plachete câstigatorii vor primi si premii in bani. De mentionat ca, proiectul Festivalului „Aschiuta” a fost inclus de Ministerul Educatiei in Calendarul Activitatalor Educative Nationale ca Festival National de Muzica Usoara pentru Cei Mici. Organizatorii spun ca festivalul este singurul din tara care se adreseaza doar copiilor din categoria de vârsta 4-10 ani


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ