Acesta este titlul unui proiect educational judetean desfasurat de Colegiul “Grigore Antipa” Bacau in colaborarea cu Scoala “Dr. Alexandru Safran” si Scoala Gimnaziala Saucesti.

Evenimentul a avut loc vineri, 4 decembrie, la sediul colegiului bacauan, unde intr-o prima faza elevii de la cele trei institutii de invatamant s-au intalnit in sala de sport cu un antre nor de fitness care le-a vorbit despre importanta miscarii si a sportului pentru sanatate.

“Eu am fost elev al acestui colegiu si am considerat ca e bine, in primul rand, sa le aratam elevilor de aici ca se poate ajunge intr-o anumita pozitie sociala, chiar daca acest liceu nu este unul din linia intai a invatamantului bacauan.

PUBLICITATE

Apoi, incercam sa ii convingem pe cei tineri cat de importanta este miscarea pentru sanatate si sa ii indrumam pe aceasta cale”, ne-a spus Adi Vulpe, instructor de fitness si kinetoterapeut, care a derulat impreuna cu elevii un program de exercitii simple pentru mentinerea tonusului muscular.

Dupa terminarea acestei primei parti, activitatile s-au mutat in una din clasele colegiului unde elevii de la “Antipa” au sustinut o prezentare despre alimentatie sanatoasa, dar si un miniprogram artistic.

“Acest program va avea continuitate urmand ca scolile partenere sa desfasoare activitatil similare. Undeva in luna aprilie a anului viitor ni se vor alatura in acest proiect si scolile din Cleja si Barsanesti pe care le vom invita aici la noi la liceu”, a declarat prof. Maria Pascu, coordonator de proiect.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ