Foto: Ioana Dodan - The FAB Squad

Interviu cu Diana Vieru, fondatoarea comunităţii pentru femei Rosesociety

Rosesociety , singura şcoală vocaţională de feminitate şi lifestyle din Estul României, organizează pentru doamnele din Bacău pe 26-27-28 Februarie evenimentul intitulat “Femei FABuloase” prin MAKE-UP, ATITUDINE şi FOTOGRAFIE.

Bună Diana! Suntem curioase să aflăm despre evenimentul lunii februarie! Ce ne poţi spune?

Evenimentul de luna aceasta este unul dedicat frumuseţii şi imaginii personale, un concept complet care combină lecţiile de make-up cu cele de atitudine corporală şi fotografie . Vom avea invitaţi o superechipă de consultanţă de imagine personală, un make-up artist care a participat la show-uri importante de modă , The FAB Squad şi, la final, un fotograf profesionist Vlad Dodan, într-un studio foto efemer, va documenta toate transformările printr-o şedinţă foto dedicată fiecărei participante (trucurile de atitudine coroporală la poză -incluse).

PUBLICITATE

Cine este invitatul acestui eveniment?

Mi-am dorit foarte mult să realizez acest eveniment cu The FAB Squad, pentru că ei au un concept de construcţie de imagine personala rotund, eficient şi foarte nou la noi, o experienţă de beauty complexă, care include: make-up, atitudine şi fotografie.

De ce ar trebui doamnele din Bacău să participe la acest seminar?

Pentru că este o oportunitate unică de acces la knowhow-ul şi interacţiunea cu o superechipă de profesionişti de imagine personală, pentru că va fi o dimineaţă plină de revelaţii şi trucuri de make-up şi atitudine spectaculoase.
FAB Make-up ne va spune totul despre cum să ne punem în valoare trăsăturile proprii, toate secretele unui machiaj corect de zi şi de lunga durată. Şi vom reuşi să ne definim mai bine şi să aflăm cu precizie care sunt punctele esenţiale ale mărcii noastre personale.
În plus, vom avea parte de o experienţă unică, o şedinţă foto personalizată în urma căreia vom ramâne cu poze fabuloase.

Am înţeles că e un curs despre Make-up şi Fotografie, dar Atitudine? La ce te referi mai exact?

Specialiştii în consultanţă de imagine invitaţi la seminarul Roses Society ne vor spune o reţetă complexa de atitudine, fără de care frumuseţea fiecăreia dintre noi nu e pusă cu adevărat în valoare. Trucuri pentru atitudinea corporală în viaţa de zi cu zi sau în momente speciale, în care “luminile sunt pe noi” (cum ar fi o şedinţă foto, de exemplu), secrete pentru raportarea corectă la şarmul şi calităţile noastre extraordinare, idei pentru construirea încrederii în imaginea “în 5 secunde” (la prima întâlnire), toate sunt pe lista de curs şi de-abia aştept să aflu împreună cu “my Bacau ladies” toate secretele profilor de la acest seminar.

Ce sfaturi le-ai da femeilor din Bacău în materie de imagine?

Zâmbiţi
Aveţi încredere în frumuseţea voastră irepetabilă şi, mai ales, în personalitatea voastră unică
Nu există defecte, există…provocări pentru trusa de makeup
Nu există defecte, există avantaje de marcă şi puncte de forţă pentru o carismă
Capul sus, ochii spre cer şi picioarele pe pământ 

Toate detaliile privind participarea la eveniment le puteţi găsi pe www.rosesociety.ro


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ