Femeia, in vârsta de 31 de ani, este internata in stare grava pe Sectia de Chirurgie Plastica a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. Spune ca a fost sfâsiata de câinii lupi ai unei vecine si a ajuns la unitatea medicala mai mult moarta decât vie. De fapt, a scapat cu viata numai pentru ca alti vecini au auzit strigatele ei de ajutor si au iesit in strada, reusind astfel sa o salveze din coltii fiarelor. A fost urcata intr-o ambulanta si dusa la spital. Nici acum medicii nu se pot pronunta cu privire la sansele ei de supravietuire. Patrupedele i-au smuls scalpul si i-au lasat rani adânci pe corp. Rudele ei se roaga sa scape cu viata, dar in acelasi timp se zbat si sa se faca dreptate iar cei vinovati de ce s-a intâmplat sa fie trasi la raspundere. Oamenii legii au inregistrat plângerea si fac cercetari pentru a stabili daca acei câini erau ai vecinei sau sunt câini comunitari.

„Sora mea venea de la o cunostinta care sta in aceeasi zona. Fusese sa priveasca acolo la televizor. La intoarcere, aproape de casa, câinii acestei vecine au sarit pe ea si au muscat-o de cap, de mâini, pe umeri, spate. Pe mine când m-au sunat mi-au spus ca este moarta. Nu mai are nici piele pe cap iar parul nu o sa-i mai creasca vreodata. Am depus plângere la politie si vrem sa fie trasa la raspundere. Ea spune ca nu sunt câinii ei, dar sunt vecinii ceilalti care au sarit si au scos din coltii lor. Pot sa depuna marturie.”

– Vladimir Roman, fratele victimei

PUBLICITATE

 

„Este in stare grava, dar stabilia. Are multiple plagi muscate la nivelul capului, membrelor superioare si nu numai. Ramâne in continuare sub supraveghere medicala.”

 – Geanina Pricope, director de ingrijiri la SJU Bacau

 

„In cauza se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul si pentru luarea masurilor care se impun.”

– insp. pr. Oana Nafornita – purt. cuv. IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. laura draga, de unde stii ca, catzeii erau…abatutzi….hahaha, cit m-am amuzat de comentariul tau…cred ca esti …abatuta de la…caldura!!! te-am pupat!!!

  2. pt.”canadian” : frumoasa impresie faci ca iti arde de glume pe un astfel de subiect. asta te-a interesat cel mai tare – modul in care si-a exprimat laura parerea? in cazul asta trebuie eutanasiat si stapanul cainilor …si pentru purificarea rasei umane si cei care au o atitudine similara cu a ta!

LĂSAȚI UN MESAJ