In ziua de 07.07 a.c., ora 15.50, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Bacău, a surpins un bărbat care încerca să se facă nevăzut după ce a agresat fizic o femeie care se plimba prin Parcul Cancicov din Bacau.

Strigătele de ajutor ale victimei, au atras atenţia jandarmilor care patrulau în parc, aceştia observând femeia căzută la pământ şi un bărbat care a început să fugă la apariţia acestora, dar care imediat a fost prins şi imobilizat de către jandarmi.

Cu ocazia acordării măsurilor de prim ajutor, femeia agresată, C. F. de 35 de ani, domiciliată într-o comună limitrofă municipiului Bacău, a relatat jandarmilor faptul că, în timp ce se plimba prin parc a fost lovită fără motiv, prin surpindere, cu pumnii şi picioarele de către agresor, care îi era necunoscut.

Aceasta a fost ulterior transportată de către jandarmi la Spitalul Municipal de Urgenţă Bacău, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Jandarmii au întocmit actele de constatare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, dosarul şi făptuitorul C.R.P. de 31 de ani, din municipiul Bacău, fiind predate lucrătorilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Parcul ala mi se pare foarte sinistru si periculos pe anumite alei.Sunt multi obsedati libidinosi.Noroc ca s-au curatat tufisurile dar tot nu e foarte sigur.In loc sa fie un loc de recreere,e mai mult un loc rau famat.Nu e prea bine sa te abati de la aleile principale.

LĂSAȚI UN MESAJ