O femeie, in vârsta de 41 de ani, din localitatea Plopu – Darmanesti, a ajuns in atentia procurorilor de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, fiind suspectata ca si-a omorât fratele. Ieri dimineata, barbatul de 46 de ani, a fost gasit intr-o balta de sânge in curtea locuintei.

A fost chemata o ambulanta, insa medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face altceva decât sa constate decesul.

Suspecta si mama ei le-au povestit politistilor ca victima ar fi iesit din casa cu un cutit pentru a taia o funie si ca, cel mai probabil, a murit in urma unui accident.

PUBLICITATE

Dar cum cutitul nu a fost gasit lânga cadavru, s-a mers pe varianta unei crime. S-a solicitat echipa complexa de cercetare, condusa de un procuror criminalist, iar in urma audierilor sora barbatului decedat ar fi recunoscut ca l-a ucis pentru ca era tot timpul violent cu ea.

Ea a fost adusa la audieri la sediul Parchetului Tribunalului Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ