Sâmbata, familia ei a primit vestea de care se temea cel mai tare. Autoritatile au anuntat ca Elena Olaru (67 ani), data disparuta dupa cutremur, a fost gasita fara viata si chiar ar fi fost recunoscuta acolo de catre o ruda, dupa semnele particulare.

Familia vrea acum sa se faca si un test ADN. Fiica si sotul ei stiau ca se afla in localitatea Amatrice si imediat ce au aflat de seism au incercat sa o contacteze, insa la telefon nu mai raspundea nimeni. Pentru ca orele treceau si nu aflau nimic, au luat in calcul si cel mai negru scenariu care, din pacate, s-a adeverit.

Elena Olaru plecase in Italia in luna martie a acestui an si avea grija de o batrâna de 96 de ani. In ultimii zece ani, ea a lucrat numai in Italia, unde a ingrijit mai multi batrâni. Era indragita de toti, pentru ca se purta frumos cu ei, si pentru ca avea respectul strainilor a ales sa plece din nou, sa le fie de ajutor celor de acasa, dar nu avea de unde sa stie ca acolo isi va gasi sfârsitul.

PUBLICITATE

O alta bacauanca, care muncea de mai multi ani in aceeasi localitate Amatrice, a fost ranita si se afla internata intr-un spital de acolo. Locuia impreuna cu fiul ei de 11 ani, care, din pacate, a fost gasit si el decedat, dupa doua zile de cautari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Dumnezeu s-o ierte! Aceeasi situatie putea sa fie si la noi in tara, daca nu se demola masiv pe timpul comunismului. Sa nu mai vorbim de felul cum arata Bacaul prin anii 1970-1980.In apropiere de `PIATA CENTRALA “`,mergeam prin mijlocul strazii,pentru ca imi era frica sa nu imi cada caramizi in cap, din cladiririle vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ