O parte dintre bacauani au ales sa petreaca sfârsitul de saptamâna la bar unde au uitat numarul paharelor de alcool consumate. Au pornit apoi la drum, fiecare dupa posibilitati. Unii pe moped, altii pe bicicleta sau pe jos.

Spre exemplu, un barbat, de 55 de ani, din Darmanesti, a pierdut controlul mopedului in timp ce se deplasa pe strada Principala si s-a oprit intr-un gard. In urma impactului s-a ales cu leziuni si a fost transportat la spital.

Politistii de la Rutiera ajunsi la fata locului l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 1,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Dar nici femeile nu s-au sfiit sa bea peste masura. O tânara, in vârsta de 31 de ani, din Gioseni, in timp ce cobora cu bicicleta pe un drum in panta nu a mai putut pastra directia si a cazut. Si a fost internata la Ortopedie, dar alcoolemia i-a cam lasat muti pe agenti. Avea 1,03 mg/l. A reusit sa o depaseasca, in aceeasi zi, o femeie din comuna Oituz.

PUBLICITATE

Aceasta a vrut sa traverseze strada prin loc nepermis si fara sa se asigure si a fost acrosata cu oglinda de un autoturism condus de un brasovean. Nu a fost ranita grav dar la testarea cu etilotestul s-a constatat ca avea 1,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Toti cei care au provocat accidentele s-au ales cu dosare penale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ