La data de 16.07.2015, ora 23:30, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Hemeiuş, respectiv Postul de Poliţie Mărgineni, au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numere de înmatriculare şi circula pe drumul judeţean 119 B Hemeiuş, din direcţia Piatra Neamţ către Bacau.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din comuna Hemeiuş, iar pe locul din dreapta faţă a fost identificat un bărbat de de 37 de ani din aceeaşi localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost condus la Poliţia Municipiului Bacău, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus şi la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost preluate două probe biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PUBLICITATE

Efectuându-se verificări în baza de date, a rezultat că persoana depistată la volan nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducre pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin parchet.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ