Fara apa, din cauza datoriilor

1

Mai multe asociatii de proprietari vor ramâne fara apa incepând cu 17 octombrie, din cauza datoriilor prea mari la Compania de Apa.

Astfel, de luni, se va sista furnizarea apei potabile la asociatiile Letea 46 A, 24, 35, 66, 76 M. Eliade, Aspro 29, Bucegi 140 si Bucegi 163, Milcov 8 si Narciselor 12.

Facturile restante trebuie achitate in termen de 30 de zile calendaristice, in caz contrar CRAB fiind in drept sa opreasca apa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Din toată sărăcia locatarilor să opteze ca fiecare locatar să își facă branșament individual și atunci nu va mai rămâne fără apă potabilă. Contractare/Facturare/încasare individuală și nu va mai plăti și pierderi. Plătește exact cât consumă.

LĂSAȚI UN MESAJ