Unele licee din Bacau au anuntat ca nu vor mai organiza petreceri dupa Balurile Bobocilor. In altele, chiar daca se opteaza pentru aceasta modalitate de distractie, masurile de siguranta vor fi mult mai stricte. Sunt si colegii in care profesorii nu si-au dat acordul pentru aceste after-party-uri, chiar daca ele vor avea loc. Toate acestea, ca urmare a nefericitului eveniment din clubul Colectiv Bucuresti, care a indoliat intreaga tara.

Colegiile „Vasile Alecsandri” si Economic, de exemplu, au anuntat hotarât ca anul acesta la balurile organizate pentru bobocii de clasa a IX-a vor lipsi petrecerile de dupa. La „Eminescu”, directorul nu-si da girul, iar la „Karpen” s-au suplimentat masurile de siguranta a elevilor.

„Noi niciodata nu am fost de acord cu aceste petreceri de dupa bal. Nici anul acesta nu vom fi. Iar daca elevii vor organiza ceva, o vor face pe raspunderea lor si a parintilor lor”, ne-a declarat categoric prof. Constantina Hulea, directorul Colegiului „Mihai Eminescu” Bacau.

PUBLICITATE

„Noi vom face balul la Casa de Cultura, iar after-party-ul va fi in aceeasi locatie, la demisol. Asa a fost in fiecare an. Acum, ni s-a cerut din partea Inspectoratului Scolar sa luam toate masurile pentru a evita orice incident neplacut. Asa ca am cerut celor de la Casa de Cultura copii dupa autorizatii de functionare, dupa avizele de la Pompieri si de unde mai trebuie si totul este in regula. Vom face si petrecerea de dupa, insa toti profesorii vor fi printre elevi, in special profesorii diriginti”, ne-a precizat si prof. Remus Cazacu, directorul Colegiului Tehnic de Comunicatii „N. V. Karpen” Bacau, liceu care joi, 12 noiembrie, are programat Balul Bobocilor de anul acesta.

Vineri va fi balul de la Colegiul “Henri Coanda”, iar pentru saptamâna viitoare sunt anuntate balurile celor de la „Vasile Alecsandri” si Economic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

    • Am vazut ceva mov acolo….. 🙂 Vaii, nu cred ca o sa mai pot sa port ceva mov fara sa ranjesc ca o idaitoa :))Eu ma uit numai la Vocea Romaniei, in rest nu-mi plac astea romanesti. So you think you can dance e un show superb de dans, daca tu chiar vrei sa te uiti la ceva de calitate ti-l recomand!Si eu vreau sa citesc “Culorile dragostei” 🙂 Noapte buna Rozo 😉

  1. Pe bune, Dan ? Cred ca exagerezi .. In primul rand nu mi se pare ca este ceva rau in a te distra , bineinteles .. in limita bunului simt. Pe vremea voastra erau discoteci .. acum se cheama cluburi . Acelas concept , nume diferite. Haideti sa incercam sa nu mai fortam tragedia asta, s-a intamplat , a fost un accident .. dar la astfel de baluri , after-uri nu se intampla asa ceva , nu exista artificii sau alte chestii de genul.
    Pace tuturor.

  2. Cluburile ca și cluburile dar ce facem cu toate școlile care nu au aviz de la ISU și alte cerințe de prevenire a incendiilor? Eu zic sa le închidem ca e prea periculos nu? :))))

  3. Wa frate.Ok combinatul sa isi rvolzee problemele.Dar daca se inchide?Cati oameni o sa mai stea pe la Fortele de Munca sa isi caute de munca sau o sa fie niste someri in plus pentru Bacau?Pe fiecare il doare ce vrea .;)

LĂSAȚI UN MESAJ